Wednesday, February 16

Sukan

(TESPER 2009)

Assalamualaikum.

Bismillah.

Sukan, sukan, sukan. Walaupun di sekolah-sekolah lain musim sukan telah habis, tetapi di AL-AMIN, bahang sukan itu baru sahaja nak dikeluarkan.

Merentas desa telah berlalu beberapa hari yang lepas. Fuh! Merentas desa yang terakhir buat OneSe7en, baru sekarang aku nak merasa kemanisan ukhuwwah (?) Ramai yang hanya tahu menghargai sesuatu apabila ia telah tiada.

Ini tahun terakhir aku di AL-AMIN, aku rasa sedih, sebab tak lama lagi dah nak tinggalkan AL-AMIN, lepas SPM semua ikut haluan masing-masing kan kan kan? Nanti susah nak jumpa balik dengan sahabat-sahabat AL-AMIN.

Apa pun, sementara sukan masih ada! Kita enjoy habis-habis! Taknak sedih-sedih. Kena CERIA selalu! Sedih pun perlu juga, tapi tidak perlulah nak tonjolkan kesedihan pada semua kan (?)

Semalam, aku rasa sangat GEMBIRA. Dapat luangkan masa bersama sahabat-sahabatku. Main sama-sama, gelak sama-sama, makan sama-sama (?), buat banner sama-sama, tampar bola sama-sama. Hehe.

Tahun ni, sukan gabung SMIAAG & SRIAAG & SRIAAKL. Wah, confirm ramai. Semangat kesukanan makin lama makin naik ni. Semangat AS-SOLAH GEGAR! Jumaat ni ada match bola tampar. Aku salah seorang pemain As-Solah untuk bola tampar U18. Doakan yang terbaik.

Esok ada ping pong, jumaat bola tampar, sabtu badminton. Selamat maju jaya semua ! Kepada OneSe7en-ians! Form 5! Tingkatan 5 2011! Manfaatkan saat-saat terakhir sukan di AL-AMIN! Jangan sia-siakannya!

p/s : Alhamdulillah Minggu Muhammad Qudwatuna sedang berjalan. Berlangsung dari 16 Februari 2011 - 28 Februari 2011. Sama-sama bantu jayakan program ini insyaALLAH ! Sbrg info boleh dapat di Blog ANDALUS

p/s : Doakan 'serve' bola tampar aku tidak 'swing' lagi ! :D

p/s : Oh! Welcome back to Suhail bin Wahid !

" Machonya....bersukan tutup aurat. "

" Yang menang merendah diri, yang kalah usaha lagi. "
" Setiap pertemuan pasti ada perpisahan."

Assalamu'alaikum.

5 comments:

Thaaqhib Mohammed said...

lama dah tak sukan2 camni

mu'az omar said...

fuh! dan, mungkin inilah yg terakhir T_T

Ahmad Isyraf Imrani said...

abg thaaqib - lama dah? hehe jom sukan mcm ni

Ahmad Isyraf Imrani said...

mu'az - mungkin

Nurina Izzati said...

bila berkumpul ramai2 macam ni, baru rasa kemanisan ukhuwwah kan?
=)