Tuesday, December 30

Maal Hijrah!!!!!

Salam maal hijrah kpd sume pelawat blog ini..dan juga kpd sume umat islam di seluruh dunia
Moga Allah merahmati kalian..insyaAllah

Itu sahaja yg ingin saya katakan...insyaAllah ini merupakan post terakhir dari saya pada thn ini..jadi saya ingin meminta maaf sekiranya post2 saya sblm ini..ada byk kelemahan dan kekurangan ada yg x puas ati ke..saya memohon maaf diatas kesilapan saya.
Sekian..segala yg baik itu daripada Allah..dan yg krg itu kelemahan diri saya sendiri.

Wassalam

25 comments:

zharif20/nawi34 said...

hmmm... asal posterakhir...
xper r... nie blog ko.. hak ko...
skati ko r..

Isyraf Imrani said...

hmm..aku pon xtau asal..hahaha

zharif20/nawi34 said...

ape la ko nie..
peliyk2..

Isyraf Imrani said...

pelik ke???huhu

zharif20/nawi34 said...

pelik r.. ko nyer blog tapi ko xtaw asal post nie post terakhir..
~hehe

Isyraf Imrani said...

hmm mungkin sbb da nk abis thn 2008 kot..haha..esok jer pon..masuk thn 2009..hahahaha

zharif20/nawi34 said...

so pandai jgk kan ko berfikir..

Isyraf Imrani said...

hahahaha...ko igt aku bod** ke??

zharif20/nawi34 said...

memang pown

Isyraf Imrani said...

byk la...kuang garam tol...:P

zharif20/nawi34 said...

ape yang ko masak sampi ko terlupe nak tambah garam??

Isyraf Imrani said...

hmm aku masak asam pedas..lupa nk tmbh garam..lbh sket..haha tu yg krg garam tu..:D

zharif20/nawi34 said...

owh... xnak kasi aq sket ker...

Isyraf Imrani said...

kalo aku kasi pon mcm la ko mkn ceq nawi oiiii..

zharif20/nawi34 said...

kasi jer r...

Isyraf Imrani said...

ok..aku kasi ek..sbb ko da kasi nasi goreng smlm..aku kasi asam pedas kat ko lak..haha

Xellos said...

lol...nk chating pon chating la kat ym...lol

zharif20/nawi34 said...

haha...
xlawak pown...

Isyraf Imrani said...

ada aku wat lawak ke nawi???wei lol sejak biler ko reti nk komen blog aku ni???

zharif20/nawi34 said...

alaa aq da komen tue bersyukur jer la

Isyraf Imrani said...

aku bersyukur sgt3..hmm wei nawi..aku tau r..ko komen x ikhlas.. sbb tu ko ckp cmtu kan??(sangka buruk lak aku ni)..

fathiyyah said...

salam...
salam maal hijrah isyraf!
sudah kembali ke sekolah ya

jadi,selamat kembali ke sekolah!

:)

Isyraf Imrani said...

haha...salam maal hijrah gak kak fathiyyah..hmm skola!!!PMR!!!thn ni huhu..hari pertama persekolahan sudah berlalu..masih byk lagi hari yg perlu ditempuhi..huhu..nway thanx kak fathiyyah..

fathiyyah said...

Salam..

Belajar sungguh-sungguh ya dik.Jangan lupa ucap syukur sbb awak masih berpeluang utk menuntut ilmu tanpa perlu risau dihujani batu dan peluru ketika pulang dari sekolah..

DAn lagi,jangan lupa saudara2 kita di Palestin.dan sila sebarkan maklumat ttg info terkini dr Bumi Palestin.

Akak tahu bumi Al-Amin,bumi penuh Tarbiyah.Tapi akak takut,kita terlampau berada di zon yang selesa sampai terlupa saudara2 kita yang sedang berdepan dengan maut

Tolong sebarkan yaa Isyraf.banyak info boleh dpt dr internet.terlampau banyak..yang paling akak kesal ialah bila mana masyrakat akak di tanah air sampai tak peduli langsung ttg isu ini..

hurmmm

Akak doakan awak,kawan2 awak,cikgu-cikgu dan umat Islam seluruhnya.Belajar baik-baik..Jangan malas-malas..

Mari kita jadi golongan yang bertanggungjwab dlm kebangkitan Islam

ameen..panjang sungguh komen

:)

Isyraf Imrani said...

Insya-Allah kak fathiyyah..ana akan cuba utk sebarkan..hmm thanx again sbb doakn ana dan yg lain2 n sbb bg nasihat dan peringatan..semoga Allah merahmati kak fathiyyah.